Neix “Apropteu”, el nou directori digital de comerç de proximitat

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes, comerciants i serveis a tenir presència en aquesta nova app destinada a fomentar el comerç de proximitat a tota la província de Barcelona.  

L’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona ha impulsat recentment una nova aplicació mòbil que va dirigida tant a la població com a comerciants i serveis. Es tracta de l’app “Apropteu”, que permet cercar comerços i serveis dels municipis -entre ells, Dosrius-, comunicar-se amb ells a través del xat, sol·licitar cita prèvia, conèixer l’ocupació de l’establiment per evitar aglomeracions i oferir promocions, productes i novetats.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Dosrius es fa una crida a tots els veïns, comerços i serveis del poble a adherir-se a aquesta iniciativa que pretén dinamitzar el sector mitjançant la tecnologia, la implicació de les associacions de comerciants i ajuntaments i fer xarxa entre comerciants/empresaris/àries i la població.

L’aplicació ja està disponible tant per a dispositius Android com iOs, és totalment gratuïta i les actualitzacions de la mateixa, així com la seguretat corporativa, corresponen a la mateixa Diputació de Barcelona.

A través del següent enllaç hi trobareu tota la informació disponible; i l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç també posa a disposició dels comerços i serveis un vídeo-tutorial de formació sobre l’ús d’aquesta app.

Darrera actualització: 01.06.2021 | 10:04