Montserrat Jubany (ERC) presenta la renúncia al càrrec de regidora

Dilluns, 16 de gener de 2017 a les 00:00

Estava al capdavant de Promoció Econòmica des del mes de juny de 2015 i deixa l’acta de regidora per motius personals.

La regidora Montserrat Jubany (ERC) avui ha presentat la renúncia a l’acta de càrrec electe de l’Ajuntament de Dosrius, per motius personals. Jubany, que portava l’àrea de Promoció Econòmica, deixarà de ser regidora el proper dijous 19 de gener després que el Ple Municipal en prengui consideració.

Montserrat Jubany ha presentat una carta de dimissió i ha enviat un comunicat als treballadors municipals i a tots els regidors on manifesta: “No cal dir que ha estat per mi un gran honor formar part d’aquest consistori. Aprofito per donar les gràcies als funcionaris que durant aquest temps m’han acompanyat, als regidors de l’equip de govern, als regidors de l’oposició i sobretot als companys d’ERC Marc Bosch i l’Eduard Vila, i a la secció local de Dosrius per tot el suport que m’han donat […]. Finalment afegeix: “Vull manifestar el meu compromís amb el municipi, i tota la confiança a l’equip de govern renovat, al qual ja l’hi he ofert, en funció de la disponibilitat, tota la meva col·laboració”.

Montserrat Jubany (Dosrius, 1962) es va presentar com a número 3 a la llista d’Esquerra Republicana de Catalunya a les eleccions municipals de l’any 2015 i ha exercit com a regidora de Promoció Econòmica.

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:03