Maria Jaume actuarà al Pou de Glaç de Canyamars en el marc del festival Poesia i + 2021

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 08:00

El concert se celebrarà el 4 de juliol a les 20 h i les entrades ja es poden adquirir a través d’aquest enllaç.

Del 30 de juny a l'11 de juliol torna el POESIA i+, el festival d'irradiació poètica del Maresme organitzat per la Fundació Palau de Caldes d'Estrac, i un dels festivals de poesia més importants de Catalunya i cita ineludible de la creació contemporània.

En la seva setzena edició, el Poesia i + recupera la presencialitat i tindrà lloc a Caldes d'Estrac, Canet, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Dosrius, Arenys, Alella i Mataró. Aquests nou municipis acolliran recitals, concerts, performances i propostes artístiques que posaran en diàleg la poesia amb les altres arts i el moment present. Els diversos actes se celebraran en espais singulars del Maresme, la majoria a l’aire lliure.

Així, en el cas de Dosrius el Poesia i + arribarà enguany a casa nostra de la mà de Maria Jaume que actuarà al Pou de Glaç de Canyamars el dia 4 de juliol a les 20 h. Les entrades per al concert ja es poden adquirir telemàticament en aquest enllaç i tota la programació del festival es pot consultar de forma íntegra al web www.poesiaimes.cat/ca.

Maria Jaume

Maria Jaume s’estrena al festival en un dels escenaris més particulars i més recòndits, el Pou de Glaç de Canyamars. El folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d’identitat de Maria Jaume, una jove cantautora que portarà un bon grapat de cançons pròximes i sinceres, marcades per unes lletres crues i transparents, amb referents que van de Julia Jackin o Angel Olsen a Miquel Serra, sempre amb un regust mediterrani i un esperit refulgent.

Guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9, presentarà el seu primer àlbum, “Fins a maig no revisc”, produït per Pau Vallvé. I ho farà amb la seva nova banda: Maria Espinosa (Junco y Mimbre) al baix i Núria Graham a la bateria. Envoltats de bosc i sota la protecció de la tossa del pou de glaç, podrem deixar-nos enamorar per aquesta veu delicada i personal amb la despreocupació d’una tarda de diumenge.

 

Darrera actualització: 14.06.2021 | 13:53