L’Institut Els Roures organitza aquesta setmana diferents activitats nadalenques i solidàries

Dijous, 15 de desembre de 2022 a les 08:00

Entre les propostes hi ha una recollida solidària d’aliments, el Pessebre vivent de Dosrius i una caminada solidaria per La Marató de TV3.

Des de l’Ajuntament de Dosrius us volem compartir les diferents activitats que l’Institut Els Roures organitzarà durant aquest tram final de setmana. Algunes d’elles tenen un marcat to nadalenc, mentre que d’altres se sumen a iniciatives com La Marató de TV3 o el projecte de voluntariat d'Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Divendres 16 de desembre alguns alumnes de primer, segon i tercer d’ESO han organitzat una recollida solidària d'aliments en el marc del projecte de voluntariat d'Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). 
La recollida es realitzarà als supermercats Bon Àrea, Condis i Suma de 12 a 14.30 h. Des de l’Institut Els Roures es convida a totes les famílies a participar-hi portant aliments al centre o als punts de recollida descrits. Tot el material recaptat es destinarà al Banc d'Aliments de la Creu Roja. 

El dissabte 17 i el diumenge 18 de desembre, de 18 a 21 h, es durà a terme la segona edició del Pessebre vivent de Dosrius. Molts dels alumnes de l'Institut Els Roures hi participaran i els diners recaptats es destinaran al viatge de final d'etapa de l'alumnat de quart d’ESO. La reserva d'entrades es fa en aquest enllaç

I finalment, el diumenge 18 de desembre l’Institut Els Roures col·laborarà amb La Marató de TV3 organitzat una caminada solidària. Començarà a les 10 h a l'Institut i es tracta d’un recorregut circular de baixa dificultat per l'entorn proper del centre. Els diners recaptats es destinaran a La Marató de TV3.
 

Darrera actualització: 14.12.2022 | 12:56