L’Escola Castell de Dosrius ofereix visites en grups reduïts per conèixer el seu projecte

Dimarts, 6 de febrer de 2024 a les 00:00


Es faran el dissabte, 2 de març, a partir de les 10.30 h. El dilluns, 26 de febrer, es convocarà una reunió informativa en format telemàtic.

L’Escola Castell de Dosrius obre les seves portes oferint visites en grups reduïts per conèixer el seu projecte. Les jornades de portes obertes en petits grups es faran el dissabte, 2 de març, durant tot el matí. Per participar-hi, cal demanar hora a administracio@escoladedosrius.cat o trucant al 93 791 93 48. Abans d'això, el 26 de febrer, es realitzarà una reunió informàtica telemàtica a les 17 h.

Per altra banda, el 6 de març començarà la preinscripció, que s’allargarà fins al dia 20. El Departament d’Educació estableix la via telemàtica com a preferent en el procés, tot i que des de l’escola s’ofereixen per orientar i acompanyar a les famílies en aquest procés, facilitant l’entrega de documents via aplicació, correu electrònic o, fins i tot, per whatsapp.

El període de matrícula s’obrirà del 18 al 26 de juny. A més, s’oferirà la possibilitat d’entrevistar-se amb direcció. Al setembre, abans d’iniciar el curs, es farà una entrevista amb el tutor o tutora de l’infant. 

Darrera actualització: 06.02.2024 | 13:05