Les Jornades d’Estudis Locals “Duos Rios” celebren aquest febrer la seva tercera edició

Dimecres, 1 de febrer de 2023 a les 00:00

Dissabte 11 de febrer, la Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà la presentació de les 11 comunicacions que han pres part del projecte en un acte obert a tota la ciutadania.

La tercera convocatòria de les Jornades d’Estudis Locals “Duos Rios” encara aquest inici de 2023 el seu desenllaç final amb la presentació, el proper dissabte 11 de febrer, de les 11 comunicacions que han format part d’aquesta edició del projecte.

Els treballs es donaran a conèixer en un acte públic obert a tots els veïns i veïnes que tindrà lloc a partir de les 18 h a la Sala de Plens del consistori.

Les Jornades d’Estudis Locals “Duos Rios” estan impulsades per l’Ajuntament amb l’objectiu de fomentar el coneixement i la difusió dels diferents aspectes històrics, artístics, patrimonials, paisatgístics, socials i culturals del municipi. Així, les comunicacions que integren la convocatòria d’enguany també es publicaran al número 5 de la revista "Duos Rios" -editada per l’arxiu municipal- que es presentarà en el marc de la festa de Sant Jordi.

Igual que en ocasions anteriors, el tema d’investigació tenia com a temàtica el municipi de Dosrius (Dosrius, Canyamars i El Far). Les comunicacions ens parlen de la historia del municipi durant l'edat mitjana, l'edat moderna i l'edat contemporània, però també de natura, el patrimoni o de la figura d’Esteve Albert i Corp.

Finalment, l’Ajuntament convida els veïns i veïnes a participar de l’acte i agraeix a tots els estudiosos que enguany han pres part de la convocatòria amb la presentació de les comunicacions.
 

Darrera actualització: 01.02.2023 | 11:24