Les instal·lacions i el bar de la zona esportiva de Can Massuet del Far ja estan en funcionament

Dimecres, 7 d'octubre de 2020 a les 00:00

La posada en marxa de l’equipament permetrà revitalitzar l’activitat esportiva a la zona i consolidar a Can Massuet del Far un nou punt de trobada social per a tots els veïns i veïnes.

El passat dissabte 26 de setembre les instal·lacions i el bar de la zona esportiva de Can Massuet del Far van reprendre de nou la seva activitat un cop l’Ajuntament de Dosrius ha aprovat la concessió del contracte d’explotació de l’equipament en favor de la senyora Raquel Castillo Campillo. Aquest contracte, sotmès a diverses licitacions al llarg dels darrers anys, es trobava desert des del 2015.

Jorge Fernández, regidor d’Esports, fa una valoració molt positiva de la posada en marxa de la instal·lació i explica que “la nova concessió ens permetrà dinamitzar l’activitat esportiva al nucli, oferir noves propostes lúdiques als veïns i veïnes, potenciar la cohesió social a la zona i oferir a la població un nou punt de trobada on poder socialitzar”.

El contracte d’explotació de les instal·lacions i el bar de la zona esportiva de Can Massuet del Far tindrà una vigència de quatre anys, més una possible pròrroga; i inclou la gestió, entre d’altres, de les pistes de pàdel i tennis; el manteniment de les instal·lacions de serveis d’electricitat, aigua, ACS, extintors, sanejament i equipament de la cuina; l’explotació del bar; i la neteja i manteniment dels vestidors, accessos i, en general, tot l’àmbit de la concessió. 

Darrera actualització: 07.10.2020 | 14:55