Les fogueres i la Flama del Canigó, protagonistes de la nit de Sant Joan

Dijous, 21 de juny de 2018 a les 00:00

Dosrius afronta una nova celebració de la nit de Sant Joan amb les fogueres i l'arribada de la Flama del Canigó com a principals reclams de la festa.

Dosrius ja es prepara per acollir una de les nits més especials de l’any a la vila i arreu dels Països Catalans. Dissabte 23 de juny, la vila celebrarà la tradicional Revetlla de Sant Joan on no hi faltaran la pirotècnia, les fogueres i les coques; tres dels elements més icònics de la festivitat.

Per tot plegat, l’Ajuntament anima tots els veïns i veïnes a gaudir d’una Revetlla de Sant Joan feliç i segura. En aquest sentit, recomana que es segueixin els consells de seguretat en matèria de petards i de fogueres. Unes recomanacions que podeu consultar a través d’aquest enllaç i que tenen com a objectiu garantir l’èxit de la festa.

Un any més, el Club Excursionista de Dosrius tornarà a fer possible que la Flama del Canigó arribi al municipi amb tots els honors per commemorar la Revetlla de Sant Joan. Així doncs, si no hi ha cap contratemps, la Flama farà entrada a la plaça de l’Ajuntament a les sis de la tarda per, posteriorment, viatjar també a Canyamars i Can Massuet del Far i als diferents municipis del Baix Maresme.  

A la plaça Catalunya, doncs, s’hi habilitarà una torxa amb perquè tothom qui ho desitgi en pugui prendre la Flama i emportar-se-la a casa seva. La jornada, a més, estarà amenitzada pels Gegants Vells de Dosrius.

Darrera actualització: 21.06.2018 | 16:09