L’Ajuntament traslladarà al Parlament de Catalunya la necessitat d’adoptar noves mesures per a prevenir els robatoris en domicilis

Dimecres, 27 de novembre de 2019 a les 00:00

L’alcaldessa Sílvia Garrido s’ha reunit amb la diputada del PSC-PSOE, Alícia Romero Llano, per a tractar conjuntament la problemàtica de seguretat al territori.

La diputada del PSC-PSOE al Parlament de Catalunya, Alícia Romero Llano, ha visitat recentment el nucli de Can Massuet del Far per a mantenir una reunió de treball amb l’alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido.

A la trobada, celebrada el passat divendres 22 de novembre i presidida per un clima de col·laboració i entesa, Sílvia Garrido va informar a la diputada sobre els recents episodis de robatoris ocorreguts en diferents domicilis de Can Massuet del Far i de Dosrius. En aquest sentit, va traslladar-li la necessitat de sol·licitar al Parlament de Catalunya la dotació de més efectius d’agents del cos de Mossos d’Esquadra que ajudarien al municipi i al conjunt del territori i el desplegament de noves mesures de seguretat que reforcin la tasca que duu a terme la Policia Local.

Finalitzada la reunió, ambdues parts es van emplaçar a seguir col·laborant i a treballar conjuntament per a garantir el benestar de tots els veïns i veïnes de Dosrius, Can Massuet del Far i Canyamars.

Darrera actualització: 28.11.2019 | 08:20