L’Ajuntament signa un crèdit amb la Diputació per finançar el projecte d’urbanització de Can Batlle

Dimarts, 24 de juliol de 2018 a les 00:00

El consistori obtindrà una línia de préstec per un valor de 430.717,22€ que anirà destinada íntegrament a finançar aquest pla que té com a objectiu convertir Can Batlle en la seu del nou edifici de l’Institut Els Roures i de la nova Biblioteca Esteve Albert i Corp.

L'alcalde Marc Bosch i el president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, van signar dilluns 23 de juliol un crèdit amb un tipus d’interès molt baix i en condicions molt avantatjoses per a l'Ajuntament de Dosrius per un import de 430.717,22€ que el govern municipal destinarà íntegrament a executar el projecte d’urbanització de Can Batlle.

La firma del conveni entre ambdues institucions s’emmarca dins del Programa Crèdit Local; un projecte municipal de la Diputació de Barcelona que permet als ajuntaments poder obtenir una línia de préstecs per a inversions a un tipus d'interès preferencial. En el cas de Dosrius, l’emprèstit és de 430.717,22€ dels quals 14.019,23€ estan subvencionats directament per l'ens supramunicipal. A banda de Dosrius, 10 municipis més de la demarcació han signat crèdits similars per un import total de 23 milions d’euros.

A la sortida de la firma, Marc Bosch, alcalde de Dosrius, valorava molt positivament la concessió del crèdit assegurant que “ens permetrà afrontar amb plenes garanties una inversió que és prioritària per a l’equip de govern i que dóna resposta a les demandes dels veïns i les necessitats estratègiques del municipi". Bosch, a més, va definir la firma de la línia de préstec com una mostra més de la “bona entesa i col·laboració existent entre ambdues institucions”.

Darrera actualització: 24.07.2018 | 10:55