L'Ajuntament s'adhereix al programa comarcal "treball i formació"

Divendres, 3 de febrer de 2017 a les 00:00

S’han incorporat dos treballadors nous a la brigada municipal per un període de sis mesos mitjançant el programa del Consell Comarcal del Maresme.

L’Ajuntament de Dosrius ha incorporat aquesta setmana dos nous treballadors a la seva plantilla mitjançant el programa "Treball i Formació" impulsat pel Consell Comarcal del Maresme. En concret, els dos treballadors ampliaran l’equip de la brigada municipal durant un període de sis mesos.

Tal com reflecteix mensualment el Report d'Atur del Maresme, el 55,80% de les persones sol·licitants de feina són de més de 45 anys. Generalment tenen càrregues familiars i la seva inserció laboral és més difícil perquè necessiten un reciclatge professional. La diagnosi de la realitat maresmenca, ha fet que el Consell Comarcal hagi apostat per facilitar el retorn al món laboral d'aquest col·lectiu adherint-se al programa Treball i Formació 2017 que promou el Servei d'Ocupació de Catalunya.

Aquest Programa té dues línies d'actuació:

·        LINIA A: Per a persones en situació d'atur no preceptores de prestacions o de subsidi per desocupació

·        LÍNIA B: Persones en situació d'atur beneficiàries de la renda mínima d'inserció.

En total, el Consell Comarcal ha contractat 61 persones que s'han incorporat a diferents ajuntaments del Maresme i al propi Consell Comarcal realitzant tasques de neteja, horticultura i jardineria, pintura i empaperament, auxiliar administratiu i auxiliar administratiu amb atenció al públic.

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:05