L’Ajuntament repartirà aigua aquesta tarda entre els veïns i veïnes de Can Canyamars del Polígon A

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 14:00

Dimecres 16 de juny és previst que l’avaria quedi resolta i que els residents de Can Canyamars ja disposin d’aigua als seus domicilis.

L’Ajuntament de Dosrius durà a terme aquest dimarts 15 de juny a la tarda el repartiment de garrafes d’aigua entre tots els veïns i veïnes de Can Canyamars que no tenen subministrament d’aigua i ho requereixin.

El repartiment gratuït de garrafes es durà a terme al Pavelló de Canyamars de 15.30 a 20.30 h, on també s’habilitarà un espai perquè tots aquells residents de Can Canyamars que ho necessitin puguin dutxar-se o rentar-se.

Amb aquesta mesura, el consistori vol garantir que tots els veïns i veïnes de Can Canyamars disposin de tots els recursos d’aigua necessaris mentre es resol l’avaria que té l’empresa que subministra aigua a la zona. En aquest sentit, s’està treballant per a poder connectar la xarxa d’aigua municipal gestionada per AGBAR a la xarxa d’aigua de Can Camyamars per a garantir la prestació del servei d’aigua al nucli.

Per tot plegat, s’estima que demà dimecres 16 de juny l’avaria quedi ja resolta i que els residents de Can Canyamars ja disposin d’aigua als seus domicilis.

Darrera actualització: 15.06.2021 | 16:04