L’Ajuntament reparteix mascaretes a tots els veïns i veïnes majors de 70 anys

Divendres, 23 d'octubre de 2020 a les 08:00

El material de protecció de la Covid-19 s’entrega presencialment als domicilis de Canyamars, Can Massuet del Far i Dosrius.

L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Serveis Socials, ha iniciat aquesta setmana el repartiment de mascaretes de protecció de la Covid-19 entre tots els veïns i veïnes de Canyamars. Can Massuet del Far i Dosrius majors de 70 anys.

Aquesta acció es duu a terme amb el doble objectiu de seguir vetllant per la seguretat i el benestar dels col·lectius més vulnerables durant la pandèmia, i com a gest d’agraïment als veïns i veïnes de més edat que enguany no han pogut celebrar la tradicional Festa de la Gent Gran, suspesa per la crisi sanitària.

El material de protecció s’entregà de forma presencial a tots els domicilis dels tres nuclis on hi ha empadronades persones majors de 70 anys, i les mascaretes es lliuren amb un plàstic protector per a garantir totes les mesures de seguretat i d’higiene. A més, també es fa entrega d’una carta signada per l’alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido, i per la regidora de Serveis Socials i Gent Gran, Toñi Pérez.

Darrera actualització: 22.10.2020 | 17:10