L'Ajuntament reordena l'espai de Can Tarau, a l'entrada de Dosrius

Divendres, 7 d'abril de 2017 a les 14:25

El camí de la Font del Sot començarà al pont de la riera de Rials, delimitant l’espai per a vianants de l’àrea d’aparcament.

L’Ajuntament de Dosrius té previst reordenar l’Espai de Can Tarau, ubicada a l’entrada de Dosrius abans del pont de la riera de Rials. El projecte preveu traçar un camí per a vianants mitjançant la plantació d’arbres i col·locació d’elements separadors, entre la riera i l’esplanada. Des de principis d’any ja s’han sembrat una filera de lledoners, que es varen extreure dels carrer Salvador Dalí (davant de l’Escola Castell de Dosrius) i de la carretera BV-5101 d’entrada a Canyamars, aprofitant les obres de reparació de les voreres.

Amb aquesta mesura, el camí de la Font del Sot, senyalitzat des de l’any 2016 amb el suport de la Diputació de Barcelona, tindrà el seu punt de sortida al pont de la plaça Catalunya. S’aconsegueix, així, millorar l’accessibilitat i la protecció dels vianats. Els treballs suposen el desmuntatge dels parterres que des de fa aproximadament quinze anys delimiten la zona d’aparcament i que actualment té una capacitat insuficient.

Els treballs començaran el dilluns 10 d’abril i es faran amb mitjans humans i mecànics propis de la brigada municipal.

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:09