L’Ajuntament posa en marxa un nou sistema telemàtic de cita prèvia

Dissabte, 19 de juny de 2021 a les 08:00

L’objectiu d’aquesta mesura és agilitzar el procés de sol·licitud de cita prèvia per part de la ciutadania i reduir el temps d’espera i les cues.

Des d’aquesta setmana l’Ajuntament de Dosrius ha posat en marxa al web municipal www.dosrius.cat un nou sistema telemàtic de cita prèvia per a poder realitzar tràmits presencials a les oficines municipals.

Mitjançant aquest nou programa, al qual s’hi pot accedir clicant en aquest enllaç o a través de la pestanya “Cita prèvia” que hi ha habilitada a la part superior de la pàgina principal del web municipal, aquells veïns i veïnes que ho requereixin podran escollir el tràmit que han de dur a terme i el dia i hora en el que volen ser atesos.

Amb aquesta nova mesura el consistori aposta per agilitzar el procés de sol·licitud de cita prèvia, oferint un nou canal telemàtic a la ciutadania. Amb tot, aquelles persones que ho desitgin podran seguir sol·licitant cita prèvia amb l’OAC a través del telèfon. A més, amb aquest nou sistema també es pretén reduir el temps d’espera i les cues per a ser atès a les oficines municipals.

Darrera actualització: 18.06.2021 | 15:38