L’Ajuntament licita de nou el servei de gestió de la zona esportiva de Can Massuet del Far

Dimecres, 19 de setembre de 2018 a les 11:00

La Junta de Govern Local aprova una nova convocatòria per a l’adjudicació del servei després de la rescissió del contracte signat amb la Fundació Marcet. Les empreses o professionals poden presentar la documentació fins al 27 de setembre.

L’Ajuntament de Dosrius ha aprovat aquest mes de setembre, amb caràcter urgent, una nova convocatòria de concurs públic per a la gestió del Centre Esportiu de Can Massuet del Far i l’explotació del servei de bar-restaurant de l’equipament.

El procés de licitació del servei s’obre de nou un cop rescindit l’anterior contracte signat amb la Fundació Marcet el passat mes de febrer de 2018. Així, el consistori ha tornat ha aprovar el plec de clàusules administratives i tècniques i ha obert novament el procediment de contractació del servei de gestió de les instal·lacions esportives de Can Massuet del Far i del servei de bar-restaurant. 

La nova licitació ja es pot consultar i les empreses o professionals interessats tenen de termini fins al 27 de setembre per presentar tota la documentació.

Què inclou la licitació del projecte?

La gestió i explotació de les pistes de pàdel i de tennis; el manteniment de les instal·lacions de serveis d’electricitat, aigua, ACS, extintors, sanejament i equipament de la cuina; l’explotació del bar; i la neteja i manteniment de les pistes de pàdel, vestidors, pista poliesportiva, papereres, bar i terrassa (la resta de la neteja i de l’enjardinament és competència de l’Ajuntament). La durada del contracte és d’un any sense possibilitat de pròrroga.

Amb la licitació del servei el consistori referma el seu compromís de potenciar i dinamitzar aquest equipament per tal que esdevingui un referent en la pràctica esportiva i associativa al municipi i al conjunt de la comarca.

Darrera actualització: 19.09.2018 | 16:11