L’Ajuntament iniciarà enguany la primera fase d’obres del projecte d’adequació de la zona esportiva de Can Massuet del Far

Dimarts, 3 d'agost de 2021 a les 08:00

Els treballs tenen com a objectiu millorar les actuals instal·lacions per tal d’ampliar l’oferta esportiva i d’oci de l’equipament.

La Regidoria d’Esports i la Regidoria de Serveis Generals de l’Ajuntament de Dosrius donaran el tret de sortida aquest 2021 a un dels plans més estratègics i claus de l’actual mandat en matèria de millora i potenciació dels equipaments municipals. Es tracta del projecte d’adequació de la zona esportiva de Can Massuet del Far.

Les obres es desplegaran en un total de dues fases i la primera fase és previst que comenci abans de finals d’aquest any. El projecte compta amb una inversió de 200.000€ i té com a objectiu arranjar les zones esportives més antigues i desgastades (camins, murs, rocòdrom i pista tennis) i crear unes noves zones d’activitat que permetin millorar l’oferta esportiva de la zona esportiva de Can Massuet del Far.

Així, la primera fase d’obres inclourà les següents actuacions:

  • Transformació d’una de les pistes de tenis en una de pàdel amb grades.
  • Arranjament de la pista de tennis actual.
  • Creació d’una nova pista de vòlei platja.
  • Creació de la zona de pícnic.
  • Creació de jocs infantils amb bicicletes.
  • Adequació del mur perimetral pistes de pàdel per al seu correcte ús com a banc corregut.
  • Arranjament rocòdrom existent.
  • Arranjament parcial d’alguns dels camins per fer recorreguts saludables.

Jorge Fernández, regidor d’Esports, destaca que “el compromís d’aquest equip de govern amb l’esport és ferm. Amb el pas dels anys ha anat creixent progressivament la demanda a la zona esportiva de Can Massuet del Far i és imprescindible, doncs, poder donar resposta a aquestes noves necessitats dels veïns i veïnes amb un equipament de primer nivell amb instal·lacions adequades als gustos i interessos de la nostra població”.

Joan Ribes, regidor de Serveis Generals, afegeix que “les actuals instal·lacions de la zona esportiva presenten un desgast important a causa del lògic desgast pel pas del temps i el seu ús. Amb aquestes obres, doncs, no només aconseguirem arranjar aquells espais ja existents per a reforçar-ne la seguretat i garantir-ne un estat òptim, sinó que també apostem per ampliar significativament l’oferta esportiva i d’oci a Dosrius”.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 06:29