L’Ajuntament iniciarà abans del 2019 les obres d’urbanització de Can Batlle

Dilluns, 26 de novembre de 2018 a les 12:00

L’actuació és previst que es desenvolupi en una única fase i que tingui una durada aproximada de sis mesos.

El passat divendres 23 de novembre, l’Ajuntament de Dosrius va formalitzar amb l’empresa Iseova, S.L. la signatura del contracte públic d’obres del projecte d’urbanització de la zona d’equipaments de Can Batlle, que permetrà convertir aquest espai en la seu del nou edifici de l’Institut Els Roures i de la nova Biblioteca Esteve Albert i Corp.

Els treballs és previst que s’iniciïn durant el mes de desembre i tindran una durada aproximada de sis mesos –el que suposa una reducció en dos mesos sobre el període inicial estimat en l’aprovació del projecte-. L’actuació, amb un cost estimat de 720.316,15€ (IVA inclòs), compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona per valor de 410.250€. En paral·lel, el consistori també va signar amb la Diputació a finals del passat mes de juliol un crèdit amb un tipus d’interès molt baix i en condicions molt avantatjoses per un import de 430.717,22€ que el govern municipal destinarà íntegrament a executar el projecte. Durant l’execució de les obres, a més, es garantirà l’accés a la zona esportiva de Can Batlle per intentar afectar el menys possible el funcionament de les instal·lacions.

Finalment, l’Ajuntament també ha contractat un servei de direcció d’obra a través de l’empresa Despatx d’Arquitectura i Urbanisme, S.L.P. amb l’objectiu de vetllar pel compliment dels terminis d’execució i pel correcte desenvolupament dels treballs. L’adjudicació pública s’ha dut a terme per un import total de 11.495€ (IVA inclòs).

Reactivació de la zona i millora de l’accessibilitat, mobilitat i seguretat dels diferents carrers

L’actuació és previst que es desenvolupi en una única fase i afectarà els carrers Can BatlleTorrent d’en Vergés de la Riera de Canyamars.

Així, els treballs consistiran en l’asfaltatge dels vials i de les voreres; la finalització i cobertura del Torrent Costes d’en Vergés; la dotació d’una nova xarxa de sanejament; l’habilitació d’una nova xarxa de distribució d’aigua potable i d’una nova instal·lació de subministrament elèctric; la disposició de nou arbrat, jardineria i mobiliari urbà; i la creació d’una futura zona d’aparcament amb 68 noves places (quatre d’elles, de tipus adaptat).

Darrera actualització: 18.12.2018 | 09:33