L’Ajuntament i Els Localets organitzen una calçotada per al mes de febrer, que inclourà també una visita guiada al Museu del Ferrocarril

Dijous, 11 de gener de 2024 a les 00:00


El preu de la sortida és de 58€ i inclou el viatge en autocar, l’esmorzar, el dinar de calçotada i la visita guiada al museu. Per tal de participar-hi cal trucar al telèfon 93 791 80 14 abans del 9 de febrer.

La Regidoria de Gent Gran i Serveis Socials de l’Ajuntament organitza de cara al proper mes de febrer una nova sortida lúdica en el marc del programa d’activitats de l’entitat Els Localets. En aquesta ocasió la sortida consistirà en una calçotada a la zona del Penedès, prèvia visita al Museu del Ferrocarril, que està ubicat a Vilanova i la Geltrú.

L’excursió tindrà lloc el dimecres 14 de febrer i la sortida serà a les 7.30h des de la parada d’autobús de Canyamars; a les 7.45h des de la parada de les piscines de Can Massuet del Far; i a les 8h des de la parada d’autobús de Dosrius.

El preu de la sortida és de 58€ i inclou el viatge en autocar; l’esmorzar en un restaurant de la zona; l’entrada i visita guiada al Museu del Ferrocarril; i la calçotada. Les places són limitades i per a participar-hi cal inscriure’s al telèfon 93 791 80 14 abans del dia 9 de febrer .

El Museu del Ferrocarril és un espai expositiu que pretén donar a conèixer de manera activa i innovadora l’univers del tren i el seu transcendental paper al món contemporani.

Darrera actualització: 11.01.2024 | 10:28