L’Ajuntament facilitarà informació sobre la instal·lació de plaques fotovoltaiques

Divendres, 31 de gener de 2020 a les 00:00

El grup Col·lectiu Solar presentarà a Dosrius els seus serveis en una xerrada informativa oberta a tota la ciutadania el pròxim 14 de febrer.

L’Ajuntament de Dosrius, en el seu propòsit de fomentar la utilització d’energies renovables amb l’objectiu de lluitar contra la crisi climàtica que pateix el planeta, facilitarà una presentació, oberta a tota la ciutadania, de propostes en compres col·lectives d’instal·lacions fotovoltaiques.

En concret, el proper dia 14 de febrer, a les 19 h, el grup Col·lectiu Solar, realitzarà una presentació dels seus serveis a la Sala de Plens de l’Ajuntamenr, en la qual els assistents també podran informar-se sobre els requeriments tècnics i administratius necessaris per a la seva implantació.

Què és Col·lectiu Solar?

Col·lectiu Solar és una associació lliure de propietaris d'habitatges amb l'objectiu d'abaratir col·lectivament el cost de l'energia solar per al benefici individual. Mitjançant la inscripció en aquest web reuneix un nombre de particulars per poder comprar les seves instal·lacions solars en una única comanda. D'aquesta manera els compradors s’estalvien fins a un 30-40% del cost d'una instal·lació solar.

Darrera actualització: 31.01.2020 | 12:50