L’Ajuntament es reuneix amb representants de la Diputació de Barcelona per abordar diferents temes vinculats a la mobilitat i les infraestructures

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 23:00

Sobre la taula s’han posat qüestions com la carretera BV-5101, la pujada de Can Massuet del Far i la variant de Dosrius. 

L’alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido; i el regidor d'Urbanisme, Obres Públiques i Manteniment, Pere Rovira; han mantingut aquesta setmana una reunió de treball amb Pere Pons, president delegat de l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, per abordar conjuntament diferents qüestions vinculades amb la mobilitat i amb les infraestructures al municipi.

Durant la trobada, marcada per un to de cordialitat i entesa, es van posar sobre la taula tres principals qüestions:

•    Carretera BV-5101 de Canyamars: els treballs per a la millora d’aquesta via, competència de la Diputació de Barcelona, es troben aturats des del seu inici l’octubre de 2021 i l’Ajuntament n’ha demanat la seva represa. 

•    Pujada de Can Massuet del Far: la Diputació de Barcelona ha traslladat a l’Ajuntament de Dosrius que el projecte constructiu es troba ja en el seu tram final i que pròximament se sotmetrà a exposició pública i a licitació. 

•    Variant de Dosrius: la Diputació de Barcelona ha comunicat al consistori que recuperarà tota la informació i els projectes sobre aquest pla amb l’objectiu de reunir-se novament amb l’Ajuntament per a poder avançar en la seva realització. L’obra implicaria la pacificació del carrer Mossèn Cinto Verdaguer. 
 

Darrera actualització: 13.05.2022 | 23:16