L’Ajuntament distribueix més d’una seixantena de targetes moneder entre els alumnes beneficiaris d’una beca menjador

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 00:00

Les targetes es poden utilitzar per a comprar alimentació bàsica als establiments alimentaris del municipi.

L’Ajuntament de Dosrius, mitjançant la Regidoria de Serveis Socials, ha fet entrega de les targetes moneder -facilitades pel Consell Comarcal del Maresme i atorgades per la Generalitat- per a les famílies amb menors beneficiaries de les beques de menjador.

Per evitar desplaçaments innecessaris i perillosos totes les famílies han rebut al seu domicili el sobre amb la targeta moneder, les instruccions per fer-la servir i una carta de l’alcaldessa Silvia Garrido. Amb aquesta mesura s'intenta seguir ajudant a les famílies que disposen d'aquest ajut i benefici econòmic malgrat la situació de confinament pel coronavirus. En total, han estat  63 targetes repartides.

Les targetes moneder ja es poden utilitzar per a comprar alimentació bàsica als establiments alimentaris del municipi i tindran efecte fins que el Govern de la Generalitat de Catalunya suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de la crisi sanitària provocada pel COVID-19. Tanmateix, les targetes tenen efectes retroactius des del 13 de març, data en la qual es va decretar el tancament d'escoles.

Darrera actualització: 25.03.2020 | 17:24