L’Ajuntament de Dosrius i Creu Roja refermen la seva col·laboració

Dimecres, 8 de juny de 2022 a les 08:00

El consistori destinarà una partida de 8.000€ per a potenciar i reforçar el suport i l’ajuda que s’ofereix des de l’entitat a les persones i famílies més necessitades.

L’Ajuntament de Dosrius, a través de la Regidoria de Serveis Socials, dona aquest estiu un pas més en la seva ferma aposta per combatre l’emergència social dels veïns i veïnes amb més dificultats i per seguir teixint al municipi una xarxa col·laborativa d’atenció i suport de primer nivell, i adaptada a les necessitats de la ciutadania, que doni una resposta eficaç a les problemàtiques de la població.

Per tot plegat, el consistori ha signat aquest mes de juny un nou conveni amb la Creu Roja d’Argentona-Dosrius-Òrrius que concedeix a l’entitat una subvenció per valor de 8.000€, des de l’1 de gener al 31 de desembre de 2022, per finançar els projectes socials i humanitaris que realitza al territori.

La firma ha anat a càrrec de l’alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido; i Josep Valentí García, president de l’Assemblea Local de la Creu Roja a Argentona-Dosrius. 
 

Darrera actualització: 09.06.2022 | 14:36