L’Ajuntament de Dosrius aprova diversos projectes de plaques fotovoltaiques en equipaments municipals

Dimarts, 14 de maig de 2024 a les 00:00


El consistori està treballant per instal·lar pròximament plaques solars al Poliesportiu de Canyamars, a l’Escola Castell de Dosrius, a la nau La Tortuga i a l’edifici de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Dosrius està preparant els projectes que permetran implantar noves instal·lacions fotovoltaiques en equipaments municipals. Per tal d’avançar cap a la transició energètica, la Junta de Govern ha aprovat, inicialment i per unanimitat, quatre projectes per instal·lar plaques solars al Poliesportiu de Canyamars, a l’Escola Castell de Dosrius, a la nau La Tortuga i a l’edifici que acull la seu consistorial.

Entre els quatre projectes, que sumen una inversió total de 235.092 €, es vol fer un pas més cap a l’aprofitament de les cobertes dels edificis públics per a la incorporació de les energies renovables i sostenibles, en línia amb la transformació energètica.

 • Plaques fotovoltaiques al Poliesportiu de Canyamars (82.142,33 €)
  Sistema solar fotovoltaic en autoconsum col·lectiu amb compensació d’excedents de 65,60kWp de potència. El termini d’execució d’obres és de 6 setmanes.
   
 • Plaques fotovoltaiques a l’Escola Castell de Dosrius (68.043,03€)
  Sistema solar fotovoltaic en autoconsum instantani individual amb compensació d’excedents de 41,82kWp de potència. El termini d’execució d’obres és de 4 setmanes.
   
 • Plaques fotovoltaiques a la nau la Tortuga (64.484,74€)
  Sistema solar fotovoltaic en autoconsum col·lectiu amb compensació d’excedents de 41,00kWp de potència. El termini d’execució d’obres és de 4 setmanes.
   
 • Plaques fotovoltaiques a l’Ajuntament de Dosrius (20.423,07€)
  Sistema solar fotovoltaic en autoconsum instantani individual amb compensació d’excedents de 9,02kWp de potència. El termini d’execució d’obres és d’1 mes.

 

Darrera actualització: 14.05.2024 | 12:44