L’Ajuntament condemna la destrossa d’un DEA al Poliesportiu de Canyamars

Dijous, 9 de setembre de 2021 a les 13:00

El consistori apel·la a la responsabilitat i a la col·laboració de tots els veïns i veïnes per a mantenir en un estat òptim els equipaments, recursos i espais compartits.

Al llarg de les darrers hores la Policia Local ha alertat de la destrossa d’un DEA (desfibril·lador extern automàtic) instal·lat al Poliesportiu de Canyamars. Els danys provocats en l’aparell han deixat inutilitzat aquest dispositiu de primera necessitat que s’utilitza per a donar resposta immediata a les persones que puguin patir una aturada cardíaca.

És per aquest motiu que l’Ajuntament condemna enèrgicament aquest acte vandàlic i ja treballa de la mà de la Policia Local per a identificar als presumptes responsables.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, explica que “hem fet un gran esforç per tal d’instal·lar DEA a diferents indrets del municipi i tenir una població cardioprotegida, i actes com aquests es fa molt difícil entendre’ls”; i denuncia que “es tracta d’un acte vandàlic molt greu. Per això fem una crida a tots els veïns i veïnes a vetllar per un bon ús i un estat òptim dels equipaments, espais i recursos que compartim entre totes i tots”.

Darrera actualització: 09.09.2021 | 10:51