L’Ajuntament augmenta en un 60% la subvenció destinada a Creu Roja

Dijous, 6 d'agost de 2020 a les 14:59

L’augment de la partida respon a la voluntat del consistori de potenciar i reforçar el suport i l’ajuda que s’ofereix des de l’entitat a les persones afectades per la crisi i la pandèmia de la Covid-19.

L’Ajuntament de Dosrius, a través de la Regidoria de Serveis Socials, dona aquest estiu un pas més en la seva ferma aposta per combatre l’emergència social dels veïns i veïnes amb més dificultats i per seguir teixint al municipi una xarxa col·laborativa d’atenció i suport de primer nivell, i adaptada a les necessitats de la ciutadania, que doni una resposta eficaç a les problemàtiques de la població.

Per tot plegat, el consistori ha signat aquest mes d'agost un conveni amb la Creu Roja d’Argentona-Dosrius-Òrrius que concedeix a l’entitat una subvenció per finançar les múltiples activitats i projectes socials i humanitaris que realitza al territori.

La firma ha anat a càrrec de la regidora de Serveis Socials, Toñi Pérez; i Josep Valentí García, president de l’Assemblea Local de la Creu Roja a Argentona-Dosrius. Toñi Pérez destaca que “enguany hem augmentat en un 60% respecte l’any 2019 la subvenció destinada a la Creu Roja conscients del paper clau que té en un context tan complicat com és el de la pandèmia de la Covid-19”.

En aquest sentit, la regidora de Serveis Socials agraeix la tasca que duu a terme Creu Roja al territori i assegura que “gràcies a les ajudes que ofereix Creu Roja i a les mesures de suport aprovades per l’Ajuntament al llarg dels darrers mesos, podem donar una cobertura social molt important a tots els veïns i veïnes i famílies de Dosrius més afectats per aquesta crisi sanitària”.

 

Darrera actualització: 06.08.2020 | 14:34