L’Ajuntament adquireix material escolar a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona

Dimecres, 29 de desembre de 2021 a les 08:00

El material s’ha entregat a l’Escola Castell de Dosrius i a l’EBM La Caseta del Bosc de Can Martorell.

Aquest any 2021 l’Ajuntament de Dosrius -a través de la Regidoria d’Educació- ha sol·licitat a la Diputació de Barcelona dues subvencions per a adquirir material escolar per als centres educatius del municipi.

En concret, es tracta d’un ajut de 8.687€ per a la compra de material escolar per a l’Escola Castell de Dosrius i a l’EBM La Caseta del Bosc de Can Martorell, i d’un ajut de 16.468,39€ per a l’adquisició de material escolar per a l’escola bressol.

Aquestes subvencions tenien com a objectiu comprar jocs, fomentar activitats i relacions diverses, creacions d’espais d’integració sensorial, intervencions per a introduir vegetació i espais d’oci saludables, material informàtic i audiovisual. Així, amb aquestes subvencions s’ha adquirit el següent material:

  • 32 jocs de material multi sensorial
  • 3 jocs d’olors essencials
  • 20 jocs exteriors i d’acondicionament del jardí
  • Ordinador, tauleta projectors, pantalla i dos monitors interactius

Maribel Forné, regidora d’Educació, assegura que “amb tot aquest nou material escolar aconseguirem reforçar la tasca ingent i de primer nivell que es duu a terme als centres educatius del poble i garantir a tots els nostres infants i joves una educació òptima i adequada”.

Darrera actualització: 28.12.2021 | 10:11