L’AECC-Catalunya contra el Càncer ofereix un programa d’activitat física i nutrició i un grup d'autoestima i càncer

Dilluns, 29 de març de 2021 a les 00:00

El programa d’activitat física i nutrició es durà a terme del 26 d’abril al 15 de juliol; mentre que el grup d'autoestima i càncer es reunirà del 7 d'abril al 26 de maig.

La delegació del Maresme de l’AECC-Catalunya contra el Càncer, amb la col·laboració del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, organitza aquest 2021 un programa gratuït d’activitat física i nutrició adreçat a pacients oncològics que han finalitzat el tractament (cirurgia, quimioteràpia, radioteràpia).

El Programa d’Activitat Física i Nutrició és un programa de benestar corporal que combina l’exercici físic i l’alimentació saludable, amb el propòsit d’aconseguir un canvi en els pacients oncològics cap a un estil de vida saludable, millorant la seva qualitat de vida. El programa està coordinat per nutricionistes i fisioterapeutes especialitzats i poder consultar més informació en aquest enllaç. El programa es durà a terme del 26 d’abril al 15 de juliol i es faran tres sessions setmanals:

  • Marxa nòrdica presencial: dilluns i dimecres, de 09.30 a 11 h.
  • Educació nutricional online: dijous, de 10 a 11 h.

Les places són limitades i per a participar-hi cal trucar al telèfon 930 129 383 o enviar un correu electrònic a maresme@aecc.es.

Grup d’autoestima i càncer

Mentrestant, la delegació del Maresme de l’AECC-Catalunya contra el Càncer també organitza del 7 d'abril  al 26 de maig vuit sessions del grup d'autoestima i càncer adreçades a pacients oncològics, en tractament actiu o supervivents, que la malaltia hagi afectat la seva autoestima i vulguin millorar-la. Per a més informació podeu consultar el programa de les sessions.

 

Darrera actualització: 29.03.2021 | 13:44