La renda per càpita de Dosrius se situa en valors molt similars als de la mitjana del Maresme i del global de Catalunya

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 00:00

Les darreres dades publicades, corresponents a 2019, indiquen que la renda familiar bruta disponible a Dosrius se situa en els 18.200€ per habitant de mitjana. 

L’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme ha fet públic recentment, a partir de les dades publicades per l’IDESCAT, un informe sobre la renda familiar bruta disponible a la comarca del Maresme, amb dades corresponents a l’any 2019.

Així, les darreres dades publicades indiquen que la renda familiar bruta disponible a Dosrius és idèntica a la mitjana catalana (18.200€) i se situa lleugerament per sota de la mitjana de la comarca del Maresme (18.400€). 

L’anàlisi fet per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal a partir de les dades publicades per l’IDESCAT indica que el creixement experimentat pel Maresme és superior al registrat en el conjunt de Catalunya, encara que en rànquing d’increments comarcals ocupa el lloc catorzè. A nivell català, el Maresme és la cinquena comarca amb una renda més elevada. La superen el Barcelonès, el Baix Llobregat, el Garraf i el Vallès Occidental.

Podeu ampliar aquesta informació consultant l’informe de Renda Bruta Familiar Disponible al Maresme elaborat per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme.
 

Darrera actualització: 20.05.2022 | 10:44