La Policia Local incorpora una nova agent després d’haver superat el Curs Bàsic a l’ISPC

Dimecres, 5 d'agost de 2020 a les 00:00

Amb aquesta nova incorporació l’Ajuntament dona un pas endavant per tal de consolidar la plantilla del cos policial i augmentar-la amb nous efectius.

El passat 31 de juliol l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya va lliurar els diplomes als alumnes que van superar el Curs Bàsic per a Policies, un total de 674 agents del cos de Mossos d’Esquadra i 720 agents de les diferents policies locals de Catalunya; entre els quals es trobava la nova agent de la Policia Local de Dosrius. La pandèmia de la Covid-19 ha afectat tant la realització com l’acte de cloenda del curs, on no hi van poder assistir els amics i familiars per a la tradicional tirada de gorres.

La nova agent de la Policia Local de Dosrius es va incorporar definitivament al cos el dia 3 d’agost un cop superat el Curs Bàsic per a Policies, i va ser rebuda per l’alcaldessa Silvia Garrido, el Regidor de Seguretat Ciutadana, Lluís Farrerons, i el sergent de la Policia Local.

La nova incorporació ja havia treballat prèviament en una altra Policia Local com a agent interina, i aquesta plaça s’ha fet efectiva després de superar el procés selectiu que va finalitzar el passat mes de novembre de l’any 2019.

 

 

Darrera actualització: 05.08.2020 | 14:44