La Policia Local de Dosrius comissa una furgoneta amb 34Kg de marihuana

Dijous, 20 d'abril de 2017 a les 13:45

Detinguts dos homes per un presumpte delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

El passat dimecres 19 d’abril la Policia Local de Dosrius va interceptar un vehicle que transportava diverses bosses industrials que contenien 34 kg. de marihuana. Els dos ocupants del vehicle van ser detinguts com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

La detenció es va produir després que la dotació de la policia local, durant una patrulla ciutadana rutinària, va identificar moviments sospitosos d’una furgoneta de lloguer a la ronda Francesc Macià de Dosrius. Tot seguit es va produir una persecució i van aconseguir interceptar-la a la carretera B-510 en direcció a Argentona. Els dos homes detinguts, veïns de Palau-Solità i Plegamans, varen ser posats a disposició judicial.

Es detecta un augment dels delictes relacionats amb la producció i tinença de drogues

En l’últim any s’ha registrat a Dosrius un increment molt destacat dels delictes relacionats amb la producció i tinença de drogues. Entre la Policia Local i el cos de Mossos d’Esquadra s’han localitzat diverses instal·lacions de plantació de Marihuana, s’han practicat detencions en 6 ocasions i s’han obert 28 expedients sancionadors per altres infraccions.

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:10