La marquesina de l’avinguda del Corredor es trasllada a la parada d’autobús ubicada a la carretera BV-5101 (Can Batlle)

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 00:00

Des de fa anys la parada d’autobús i la marquesina de l’avinguda del Corredor es trobaven en desús i fora de la ruta de transport públic.

Fa pocs dies ha finalitzat la instal·lació de la marquesina a la parada d’autobús que hi ha habilitada actualment a la carretera BV-5101 PK 4+300 (Can Batlle). Fins ara aquesta zona comptava únicament amb un element indicador de la parada, però des d’aquesta setmana aquells veïns i veïnes que hagin de fer ús del servei regular de transport urbà des d’aquest punt comptaran amb un equipament plenament condicionat, amb seients i coberta.

Aquesta nova marquesina substitueix la que hi havia instal·lada a l’avinguda del Corredor, davant del número 27, i que des de fa anys es trobava en desús; ja que aquesta parada es va eliminar de la ruta del transport urbà.

La nova marquesina compleix tots els estàndards d’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i s’ha habilitat un accés directe a la parada d’autobús mitjançant una rampa de formigó des del carrer Torrent d'en Vergés de recent; fet que permetrà als vianants no haver de passar per la carretera BV-5101 tal com passava fins ara. La marquesina està sobre una llosa de formigó i situada alineada amb el pal existent que marca la parada; i s’ha connectat a l’enllumenat existent a Can Batlle per a il·luminar-la.

Darrera actualització: 08.02.2021 | 13:26