La Fundació Pere Tarrés gestiona l’EBM La Caseta del Bosc de Can Martorell des del mes de novembre

Dimarts, 3 de novembre de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Dosrius agraeix a Cavall de Cartró, fins ara gestora del servei, la seva tasca i professionalitat al capdavant del centre al llarg dels darrers anys.

La proposta de la Fundació Pere Tarrés és la que ha obtingut una major puntuació en el procés de licitació per gestionar l’Escola Bressol Municipal (EBM) La Caseta del Bosc de Can Martorell

Així, aquesta empresa amb una llarga trajectòria i experiència en el sector ha començat a gestionar des d’aquest dilluns 2 de novembre aquest servei municipal durant els propers anys. Fins ara, el servei estava prestat per l’empresa Cavall de Cartró, a qui l’Ajuntament destaca la seva tasca i professionalitat demostrats.

Maribel Forné, regidora d’Educació, destaca que amb aquest canvi en l’adjudicació del servei “des de l’equip de govern seguim apostant per garantir a totes les nostres famílies una educació i formació dels infants òptima i de primer nivell, i més en un curs tan atípic i especial com el que ens toca viure a causa de la pandèmia de la Covid-19”
 

Darrera actualització: 03.11.2020 | 11:10