La Flama del Canigó tornarà a arribar a Dosrius la nit de Sant Joan

Dimarts, 18 de juny de 2019 a les 00:00

Dosrius afronta una nova celebració de la nit de Sant Joan amb les fogueres i l'arribada de la Flama del Canigó com a principals reclams de la festa.

Dosrius ja es prepara per acollir una de les nits més especials de l’any a la vila i arreu dels Països Catalans. Diumenge 23 de juny, la vila celebrarà la tradicional Revetlla de Sant Joan on no hi faltaran la pirotècnia, les fogueres i les coques; tres dels elements més icònics de la festivitat.

Per tot plegat, l’Ajuntament anima tots els veïns i veïnes a gaudir d’una Revetlla de Sant Joan feliç i segura. En aquest sentit, recomana que es segueixin els consells de  seguretat en matèria de petards i de fogueres. Unes recomanacions que podeu consultar a través d’aquest enllaç i que tenen com a objectiu garantir l’èxit de la festa.

Un any més, el Club Excursionista de Dosrius tornarà a fer possible que la Flama del Canigó arribi al municipi amb tots els honors per commemorar la Revetlla de Sant Joan. I posteriorment, viatjarà també a Canyamars i Can Massuet del Far i als diferents municipis del Baix Maresme.  

Darrera actualització: 18.06.2019 | 10:45