La Fira Municipal de Santa Llúcia dona el tret de sortida a les festes nadalenques

Dilluns, 13 de desembre de 2021 a les 13:00

El carrer de l’1 d’Octubre va acollir aquest cap de setmana diferents propostes de caire lúdic i tradicional.

Dissabte 11 de desembre l’Ajuntament de Dosrius -amb el suport del teixit associatiu local- va organitzar la segona edició de la Fira Municipal de Santa Llúcia, un esdeveniment dedicat a fomentar el comerç local, a promocionar el municipi dins un ambient festiu, i amb el qual el poble dona el tret de sortida oficial a les festes nadalenques.

Així, al llarg de la tarda de dissabte el carrer de l’1 d’Octubre (davant de l’Escola Castell de Dosrius), va acollir diferents activitats per a totes les edats que van resultar tot un èxit de participació. Entre elles hi havia productes de Nadal, tallers, manualitats, pessebres, regals, pintura, roba per regalar, productes naturals, olis, llaminadures, galetes, crispetes, cotó de sucre, productes de circ, ioga i benestar, ponsèties, bonsais, creps, cafès, decoració, plantes kokedames, vi calent i suc de poma calent, puntetes, o contes nadalencs.

A través del següent enllaç podeu consultar el programa d’activitats de Nadal a Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far.

Darrera actualització: 13.12.2021 | 12:20