La Fira Infantil de Nadal celebra a Canyamars la seva vuitena edició

Dimecres, 18 de desembre de 2019 a les 00:00

Al llarg de la jornada es podran fer donatius per a La Marató de TV3.

Després de la bona acollida que va tenir el passat 15 de desembre la primera edició de la Fira Municipal de Santa Llúcia de Dosrius, l’activitat nadalenca es trasllada aquest cap de setmana a Canyamars, on els seus veïns i veïnes podran gaudir diumenge 22 de desembre de la vuitena edició de la Fira Infantil de Nadal, organitzada per l’entitat Junts per Canyamars amb la col·laboració del consistori.

La fira començarà a les 10.30 h al Poliesportiu de Canyamars (la ubicació, prevista inicialment a la plaça de l'Església, ha patit un canvi urgent i d'última hora a conseqüència de l'episodi de ventades i amb l'objectiu de garantir el desenvolupament de la jornada i la seguretat de tots els participants i assistents) i comptarà amb atraccions inflables, tallers de manualitats, la presència del patge reial (de les 11 h a les 13 h), visites inesperades i algunes sorpreses. A més, l’esdeveniment també tindrà un marcat to solidari. I és que els diners recaptats als tallers i als inflables –que tindran una entrada solidària d’1€ per nen/a-, al bar i als diferents serveis aniran destinats íntegrament a la recerca mèdica de les malalties minoritàries en el marc de La Marató de TV3.

El consistori fa una crida als veïns i veïnes a gaudir d’aquesta iniciativa i de les diferents propostes de Nadal que es duran a terme a Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far durant aquest mes de desembre, i desitja a tota la població unes felices festes nadalenques.

Darrera actualització: 22.12.2019 | 10:16