La Fira del Bosc torna a Canyamars en un gran cap de setmana lúdic i festiu

Dilluns, 18 d'octubre de 2021 a les 00:00

Les diferents propostes celebrades al llarg dels dies 16 i 17 d’octubre han resultat tot un èxit organitzatiu i de participació en la represa d’aquest esdeveniment després de la pandèmia.

L’espera ha valgut la pena. I és que el retorn aquest passat cap de setmana de la Fira del Bosc Canyamars Medieval ha resultat tot un èxit! Després que l’esdeveniment quedés suspès l’any 2020 a causa de la pandèmia de Covid-19, enguany l’Ajuntament de Dosrius n’ha reprès la seva celebració i ho ha fet amb una edició ben especial i esperada que ha tingut molt bona resposta per part de tots els veïns i veïnes i visitants.

Lluís Farrerons, regidor de Promoció Econòmica, agraeix la implicació de totes les entitats, voluntaris, col·laboradors i personal de l’Ajuntament que han pres part de l’organització de la fira i explica que "aquest 2021 hem fet un gran esforç per a poder tornar a portar la Fira del Bosc a Canyamars i fer-ho amb totes les mesures de seguretat necessàries per a garantir uns actes plenament segurs. I el balanç no pot ser més positiu. L’afluència de públic ha estat molt destacada durant tot el cap de setmana i poc a poc tornem a activar la vida cultural, social i econòmica del poble després d’uns darrers mesos ben complicats a causa de la pandèmia".

Entre les propostes que es van celebrar els dies 16 i 17 d’octubre a la plaça de l’Església, a la plaça de la Germandat i al Pla del Molinot hi havia mercat medieval, tir amb arc, actuacions musicals, campament de recreació històrica, demostracions de combats reals, tallers i jocs infantils... Tot plegat, en un entorn natural immillorable que va fer les delícies de tots els assistents. 

Darrera actualització: 20.10.2021 | 08:32