La Festa Major de Canyamars queda anul·lada per la Covid-19

Dimecres, 29 de juliol de 2020 a les 00:00

La mesura té com a objectiu garantir la seguretat i el benestar dels veïns i veïnes davant l’augment de positius de Covid-19 registrat al territori al llarg dels darrers dies.

L’Ajuntament de Dosrius i la Comissió de Festes han decidit conjuntament suspendre la Festa Major de Canyamars d’aquest 2020, prevista del 30 de juliol al 2 d’agost, com a mesura preventiva davant la crisi sanitària de la Covid-19.

La situació d’incertesa actual provocada per la pandèmia, les mesures de prevenció i de seguretat dictades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya -que desaconsellen les aglomeracions de gent, han empès al consistori a prendre aquesta decisió excepcional-, i l’augment exponencial de positius de Covid-19 registrat al llarg de les darreres setmanes, han empès a prendre aquesta decisió excepcional.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, explica que “ara més que mai cal que prevalgui la prudència i el sentit comú, i cal avantposar la salut, la seguretat i el benestar de la nostra població”. Al mateix temps, l’alcaldessa comenta que “som plenament conscients que no és una decisió fàcil i que representa un contratemps tant per als veïns i veïnes com per a les entitats que hi porten mesos treballant i a qui agraïm el seu esforç, dedicació i comprensió”.

Els actes prevists per a la Festa Major de Canyamars d’aquest 2020 queden ajornats fins a nova data amb l’objectiu de poder-los celebrar més endavant un cop la pandèmia ho permeti.

Darrera actualització: 29.07.2020 | 16:14