La FAGEM presentarà un estudi del potencial de l'Economia Circular al Maresme

Dimarts, 14 de febrer de 2023 a les 11:00

L’Ajuntament de Dosrius ha estès la mà a la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme per a poder col·laborar activament en el projecte.

L’alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido, ha fet extensiva una carta adreçada a la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM) oferint el suport, la col·laboració i la participació activa de l’Ajuntament en el projecte “Estudi del potencial de l'Economia Circular al Maresme” que està preparant aquesta institució.

Aquest estudi la FAGEM el vol presentar a la convocatòria 2022 per a projectes de foment de l’Economia Circular de l’Agència Catalana de Residus. 

En aquest sentit, el consistori considera que és una iniciativa molt interessant per impulsar de manera global la transició cap a l’economia circular de tot el territori del Maresme. El projecte, a més, també aportarà informació valuosa sobre les oportunitats que s’obren per als diferents sectors econòmics del Maresme, així com les barreres a les quals s’afronten. 

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, explica que “creiem que aquest projecte contribuirà a millorar les relacions entre l’administració pública i l’empresa, i ens ajudarà a definir eines de govern que actuïn de palanca”.


 

Darrera actualització: 13.02.2023 | 10:38