La façana de l’Escola Castell de Dosrius llueix un mural en agraïment al comportament dels infants del poble durant la pandèmia

Dilluns, 13 de setembre de 2021 a les 08:00

El disseny del mural és obra de l’artista Jordi Radok, a qui l’Ajuntament li agraeix la seva  predisposició i el seu talent.

Les regidories d’Ensenyament, Urbanisme i Cultura de l’Ajuntament de Dosrius han impulsat de forma conjunta una original iniciativa al municipi amb l’objectiu d’agrair públicament el comportament que han tingut tots els infants i joves de la vila des de l’inici de la pandèmia de Covid-19.

Així, de la mà de l’artista Jordi Radok s’ha pintat a la façana de l’Escola Castell de Dosrius un mural amb el següent missatge: “Els somnis són necessaris per la vida, i els llibres n’estan plens”.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, explica que “compartim plenament el significat d’aquesta frase. Actualment s’usen a l’escola les tablets i els ordinadors, però tot el coneixement i l’aprenentatge surt dels llibres, que estan plens de somnis a l’espera que els descobreixin. I si els perseguim, podrem arribar fins a la lluna i més.  Esperem que el mural us agradi, ja que ho hem fet amb tot el cor. I la genialitat d’en Radok ha ajudat molt”.

Darrera actualització: 09.09.2021 | 18:14