La Diputació destina a l'Ajuntament de Dosrius més de 100.000€ del Catàleg de Serveis de 2018 i el Pla de Millora d'Equipaments

Dimecres, 2 de maig de 2018 a les 00:00

Les ajudes concedides permetran desplegar un total de 14 actuacions, entre les quals destaquen: la restauració del Pou de Glaç de Can Canyamars; la implementació de tres pilones hidràuliques al nucli de Dosrius; la promoció de la Fira del Bosc-Canyamars Medieval i l’Ecofira; actuacions en matèria de sanitat ambiental; o el desenvolupament i l’aplicació de polítiques transversals en matèria de gènere i igualtat d’oportunitats.

La Diputació de Barcelona ha concedit a Dosrius 13 ajuts econòmics del Catàleg de Serveis de l’any 2018, que sumen un import total de 60.297,65€. Aquestes subvencions permetran a l’Ajuntament endegar projectes en diverses àrees sensibles del municipi, com ara salut pública, igualtat, comerç, patrimoni, mobilitat, cultura o participació ciutadana. Així, entre els ajuts concedits destaca una subvenció per a la implementació de tres pilones hidràuliques al nucli de Dosrius (10.000€), la promoció de la Fira del Bosc-Canyamars Medieval i l’Ecofira (10.000€), actuacions en matèria de sanitat ambiental (8.340,47€) o el desenvolupament i l’aplicació de les polítiques transversals en matèria de gènere i igualtat d’oportunitats  (6.702,86€). El llistat íntegre de subvencions es pot consultar a través del següent enllaç.

El suport de la Diputació permetrà a l’Ajuntament restaurar el Pou de Glaç de Canyamars

En paral·lel a les ajudes concedides en el marc del Catàleg de Serveis 2018, la Diputació de Barcelona també ha adjudicat a l’Ajuntament de Dosrius una subvenció de 43.956,88€ per a la conservació i restauració del Pou de Glaç de Canyamars, declarat el 2017 Bé d’Interès Local (BCIL). Aquest suport s’emmarca en un programa de nova creació que té per objectiu ajudar els governs locals a reformar, millorar i mantenir els equipaments municipals. 

Marc Bosch, alcalde de Dosrius, ha volgut agrair a la Diputació “la seva tasca continuada de suport als ajuntaments, sense la qual no seria possible tirar endavant actuacions que són imprescindibles per al desenvolupament dels municipis” i ha posat en valor “l’esforç de concreció, planificació i rigor tècnic” realitzat per les diverses àrees de l’Ajuntament a l’hora de sol·licitar les subvencions.

Darrera actualització: 03.05.2018 | 14:09