La Diputació de Barcelona invertirà 368.000€ en la millora de la carretera de Can Pruna

Dissabte, 5 de juny de 2021 a les 13:00

Els treballs a la pujada de Can Massuet del Far tenen com a objectiu millorar la seguretat vial d’aquest camí.

La carretera de Can Pruna és una de les tres obres que la Diputació de Barcelona ha incorporat, després de consensuar-ho amb el Consell Comarcal del Maresme, en la primera fase del Pla Zonal’20 d’actuacions en camins al Maresme que té com a objectiu racionalitzar, actuar i ordenar la xarxa local de carreteres tot identificant aquells camins municipals que estan funcionant com a tals i aquelles carreteres locals que han perdut la seva funció inicial.

La Diputació de Barcelona invertirà un total de 4.458.000€ en treballs d’arranjament en diferents carreteres i camins de la comarca; dels quals, 368.000€ corresponen a les obres de millora de la seguretat vial a la pujada de Can Massuet del Far.

L’alcaldessa de Dosrius, Sílvia Garrido, va participar aquesta setmana d’una reunió de treball al Consell Comarcal del Maresme amb el diputat d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Pere Pons, alcaldes i regidors dels municipis implicats, i representants del Consell Comarcal; durant la qual es van traslladar tots els detalls dels diferents projectes.

Així, en el cas de Dosrius la intervenció a la carretera de Can Pruna començarà el quart trimestre d’aquest 2021 amb la redacció del projecte constructiu; i les obres és previst que arrenquin durant el quart trimestre del 2022. L’àrea afectada és d’1,23 quilòmetres i les actuacions es duran a terme en el camí que comunica la urbanització de Can Massuet del Far amb la carretera BV-5101.

Els treballs que s’executaran tenen com a objectiu dotar el camí d’unes millors prestacions de seguretat viària, i inclouran la millora dels ferms, la millora de contencions i senyalització, la millora de drenatge longitudinal i transversal, i la millora d’altre equipament viari.

Darrera actualització: 07.06.2021 | 13:22