La Diputació de Barcelona inicia les obres de millora de la carretera BV-5101

Dilluns, 18 de gener de 2021 a les 08:00

L’actuació també preveu enterrar els conductes que permetran soterrar la fibra òptica que actualment arriba a Canyamars mitjançant pals de fusta.

Aquest principi d’any la Diputació de Barcelona ha donat el tret de sortida a les obres de millora de la carretera BV-5101, que discorre íntegrament pel terme municipal de Dosrius i que enllaça el municipi amb el nucli de Canyamars en un recorregut aproximat de cinc quilòmetres.

L’objectiu d’aquesta actuació és construir cunetes revestides de formigó preparades per a la circulació ocasional dels vehicles en cas de necessitat. Aquestes infraestructures dotaran els punts més conflictius de la carretera d’una amplada suficient per a la circulació i el creuament dels camions amb condicions de seguretat.

Així, l’obra consisteix en la construcció de diversos trams de una cuneta en un dels costats de la carretera, revestida de formigó de 1,20 m d’amplada. A més, també està previst enterrar els conductes que permetran soterrar la fibra òptica que actualment arriba a Canyamars mitjançant pals de fusta.

Darrera actualització: 16.01.2021 | 09:11