La deixalleria d’Argentona obrirà diumenges a la tarda i festius

Dijous, 3 de maig de 2018 a les 00:00

L’Ajuntament de Dosrius recorda que els veïns i veïnes poden utilitzar la deixalleria d’Argentona  per dipositar restes de jardí, mobles, electrodomèstics, etc., o qualsevol altre tipus de residus.

A partir del 6 de maig la deixalleria d’Argentona, situada a Can Carmany, ampliarà el seu horari i obrirà els diumenges a la tarda, de 16 h. a 20 h., a més dels festius, de 10 h. a 14 h. i de 16 h. a 20 h, - a excepció dels festius oficials-.

Amb aquesta ampliació horària es reforça el servei i es dóna resposta a les demandes de la ciutadania. L'accés a la deixalleria és gratuït i il·limitat, a excepció d'alguns residus que sí poden tenir limitacions de quantitat o freqüència.

Recollida porta a porta de materials voluminosos

Dosrius disposa tots els dilluns d’un servei gratuït de recollida porta a porta de materials voluminosos. Per fer-ne ús només cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 799 62 80. D’altra banda, l’Ajuntament recorda als veïns i veïnes que també poden utilitzar la deixalleria d’Argentona per dipositar restes de jardí, mobles, electrodomèstics o qualsevol altre tipus de residus.

Darrera actualització: 03.05.2018 | 14:10