L’11 de juliol es donaran a conèixer els guanyadors del Concurs Literari Esteve Albert en un cap de setmana farcit d’activitats

Dijous, 2 de juliol de 2020 a les 00:00

El veredicte del certamen es farà públic al carrer Pla de la Calma de Can Massuet del Far en una jornada que també comptarà amb un sopar a la fresca i amb una cantada d’havaneres.

L’Ajuntament de Dosrius, coincidint amb l’inici de la nova etapa de represa, aposta per reactivar l’activitat lúdica, cultural i esportiva al municipi de la mà del teixit associatiu local. I ho fa amb l’impuls del programa “Activa’t Dosrius”, que ofereix als veïns i veïnes durant tot el mes de juliol prop d’una vintena de propostes.

Entre les activitats més destacades del programa “Activa’t Dosrius” hi ha l’entrega de premis del XI Concurs Literari Esteve Albert convocat per l’Ajuntament de Dosrius, que tindrà lloc el dissabte 11 de juliol a la nit. El veredicte es donarà a conèixer durant l’acte nocturn que l’Ajuntament organitzarà al carrer Pla de la Calma de Can Massuet del Far i que també comptarà amb un sopar popular a la fresca i amb una cantada d’havaneres a càrrec del Grup Xarxa.

La resolució del certamen, a més, completarà un cap de setmana farcit d’activitats a Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far, que començarà el divendres 10 de juliol amb una sessió de conta-contes de la mà de l’Escola de Natura del Corredor al carrer Antoni Tàpies. L’endemà, dissabte 11 de juliol, els veïns i veïnes podran prendre part de la fase inicial del torneig de bàdminton, una trobada canina solidària o la gimcana de futbol del Club Esportiu Dosrius 2010. I diumenge, el cap de setmana clourà amb l’actuació telemàtica de Nois Tutú en el marc del “Festival Poesia i+”. Tota la informació i el programa complet d’activitats el podeu consultar a través del següent enllaç.

Des de l’Ajuntament de Dosrius es recorda que la celebració de totes les propostes està sotmesa a l’evolució de la pandèmia; que totes les activitats compleixen les mesures de seguretat i higièniques establertes pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per tal de prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19; i que totes les persones que en prenguin part és obligatori que segueixin les limitacions d’aforament i les restriccions i consells de prevenció facilitats per l’organització.

 

Darrera actualització: 02.07.2020 | 12:14