Joventut presenta el servei dels casals als alumnes de l'Institut

Dilluns, 23 de gener de 2017 a les 00:00

La dinamitzadora de joves ha presentat l’oferta de serveis dels espais juvenils als alumnes de primer d’ESO de l’institut.

El departament d’Educació i Joventut de l’Ajuntament de Dosrius ha presentat l’oferta dels serveis de què disposen els espais juvenils de Dosrius, Canyamars i de Can Massuet del Far. La nova dinamitzadora de joves, acompanyada del tècnic, el passat dimecres 18 de gener va tenir una trobada amb els alumnes de primer d’ESO de l’Institut de Dosrius, tant usuaris com futurs usuaris, i els ha exposat els serveis disponibles i les novetats previstes d’aquest any.

El municipi té tres espais joves (E-Clip-Si de Dosrius, Les Cotxeres de Canyamars i Espai Jove de Can Massuet), que són llocs de trobada, d’estudi i lleure, obert a tots els joves de més de 12 anys del municipi, i dinamitzat per personal de l’ajuntament. Entre d’altres, els usuaris disposen d’ordinadors i internet, sala d’estudi, jocs de taula, futbolí, tallers, etc. Els tres espais s’obren en dies diferents de la setmana, sempre de 16h a 20h. Els dilluns, a Canyamars; els dimarts, dimecres i dijous, a Dosrius; i els divendres, a Can Massuet.

El regidor d’Educació i Joventut, Eduard Vila, té prevista al mes de març una reunió amb el col·lectiu de joves del municipi per tal de debatre les qüestions que els afecta i recollir propostes.

Descarregueu-vos el tríptic informatiu en el següent enllaç: https://goo.gl/MSlZve

Darrera actualització: 19.08.2017 | 20:04