Joan Borràs, delegat del Govern de la Generalitat, visita Dosrius

Dilluns, 20 de febrer de 2023 a les 14:52

Durant la trobada es van tractar diferents temes d’interès per a tots els veïns i veïnes.

El delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, Joan Borràs, ha dut a terme recentment una visita institucional a Dosrius per a conèixer de primera mà la realitat del municipi i els projectes que s’estan desplegant i hi ha prevists i atendre les necessitats i peticions del poble.

Joan Borràs va signar en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i va dur a terme un recorregut pel municipi acompanyat per representants de l’equip de govern, entre ells, l’alcaldessa Sílvia Garrido. Així, el consistori va aprofitar la trobada per explicar al delegat qüestions com:

  • Urbanització de Can Canyamars: l’Ajuntament ha demanat que la Generalitat desplegui la llei de regularització i millora d’urbanitzacions amb dèficits urbanístics per tal d’ajudar al seu arranjament i recepció definitiva.
  • Biblioteca municipal: el consistori va mostrar al delegat la ubicació on és previst que s’instal·li l’equipament i va sol·licitar més ajuts per al finançament del projecte.
  • Escola bressol municipal: l’Ajuntament va reclamar respostes per part de la Generalitat sobre la gratuïtat de P2 i la sobrecàrrega que això suposa per al pressupost municipal dels ajuntaments.
  • Nuclis segregats: el consistori va traslladar els problemes que tenen municipis com Dosrius amb nuclis de població segregats.
     
Darrera actualització: 20.02.2023 | 14:56