Ja tenim programa d’activitats de les festes majors d’aquest 2022!

Dilluns, 18 de juliol de 2022 a les 00:00

Canyamars donarà el tret de sortida del 28 al 31 de juliol, Dosrius agafarà el relleu del 25 al 28 d’agost, i Can Massuet del Far clourà les celebracions del 23 al 25 de setembre. 

Aquest estiu la Festa Major torna a Dosrius, Canyamars i Can Massuet del Far per a oferir als veïns i veïnes diferents propostes lúdiques i culturals per a totes les edats.

L’Ajuntament agraeix el suport de tots els col·laboradors, empreses, comerços i persones que col·laboren en la Festa Major; i la tasca de la Comissió de Festes de Canyamars, la Comissió de Festes de Can Massuet, i la Comissió de Festes de Dosrius, per a poder fer possible el programa d’actes.

En aquest sentit, Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, explica que “en cada nucli de població les comissions han preparat coses ben diferents perquè puguem gaudir d’unes festes variades, per a totes les edats i per a tots els gustos. En nom de les comissions de festes us agraïm el vostre ajut i participació perquè aquestes festes siguin tot un èxit. Ens ho passarem bé i gaudirem al carrer amb música, gimcanes, sopars populars, canó d’escuma.... És la festa de totes i tots”.

Enguany les dates de les festes majors seran les següents:

  • Canyamars: del 28 al 31 de juliol.
  • Dosrius: del 25 al 28 d’agost.
  • Can Massuet del Far: del 23 al 25 de setembre.

El programa d’activitats de totes tres festes majors, els horaris, i tota la informació sobre els diferents actes es pot consultar íntegrament en aquest enllaç.
 

Darrera actualització: 18.07.2022 | 17:54