Ja es poden sol·licitar les beques escolars per al curs 2020-2021

Dimarts, 10 de novembre de 2020 a les 00:00

Les beques es poden sol·licitar fins l'11 de desembre concertant cita amb l’Ajuntament de Dosrius, trucant al telèfon 93 791 80 14.

Des de dilluns 9 de novembre -i fins a l'11 de desembre- ja es poden sol·licitar a l’Ajuntament de Dosrius les beques escolars per a famílies amb fills i filles en edat escolar per al curs 2020-2021. Aquesta línia d’ajuts impulsada per la Regidoria d’Educació té com a objectiu sufragar el cost del transport escolar i de l’adquisició de llibres i de material escolar en el cas d’aquelles famílies que estiguin empadronades i resideixin a Dosrius, que tinguin fills al seu càrrec que cursin estudis (de P3 a 4rt. de la ESO), que no tinguin ingressos suficients, o que es trobin en situació d’atur o subsidi.

Maribel Forné, regidora d’Educació, explica que “enguany aquestes subvencions adquireixen més importància que mai, ja que la pandèmia de la Covid-19 ha accentuat encara més les necessitats i la vulnerabilitat de les famílies amb menys recursos. Des de l’Ajuntament, doncs, seguirem apostant de forma decidida per a garantir a tots els nostres fills i filles l’accés a una educació reglada i de primer nivell”.

Totes aquelles famílies interessades en sol·licitar les beques escolars cal que prèviament es posin en contacte amb l’Ajuntament de Dosrius, trucant al telèfon 93 791 80 14, per demanar cita prèvia. Les sol·licituds s’hauran de presentar amb tota la documentació obligatòria i complementaria i el formulari de sol·licitud degudament emplenat.

En aquest sentit, enguany, com a gran novetat, es poden descarregar i omplir els formularis de sol·licitud de forma telemàtica a través del següent enllaç.

Darrera actualització: 12.11.2020 | 10:32