Informació d’interès sobre les roses venudes durant el darrer Sant Jordi

Dimarts, 6 de setembre de 2022 a les 08:00

L’Ajuntament lamenta les molèsties que s’hagin pogut ocasionar.

L’Ajuntament de Dosrius informa que en la darrera edició de la diada de Sant Jordi d’aquest 2022 des dels Casals de Gent Gran del municipi es van elaborar unes roses de diferents colors -a través de manualitats dutes a terme pels usuaris i usuàries dels Casals-, que posteriorment es van posar a la venda entre els veïns i veïnes. L’objectiu d’aquesta acció era recaptar fons per a ajudar als infants i a les famílies més vulnerables del poble.

Tal com ha comunicat l’Àrea d’Intervenció del consistori, aquesta venda de roses es va dur a terme, però, sense l’aprovació prèvia d’un preu públic; i, per tant, el procediment no ha estat correcte

Per tot plegat, l’Ajuntament de Dosrius procedirà a retornar els diners obtinguts per la venda d’aquestes roses a totes aquelles persones que les van adquirir. En aquest sentit, totes aquelles persones que haguessin adquirit roses poden adreçar-se al Casal de Dosrius i se’ls hi retornaran els diners. Ho poden fer totes les tardes (excepte els dilluns, de 16 a 19 h) fins el pròxim 31 de desembre del 2022, i també caldrà entregar la rosa. 
 

Darrera actualització: 06.09.2022 | 08:33